Despre noi

 

Misiunea companiei noastre este aceea de a adauga plus valoare echipamentelor profesionale apartinand unor producatori de marca din domeniul instalatiilor de incalzire, ventilare, climatizare, sanitare, instalatii electrice si de automatizare, prin integrarea acestora in sisteme functionale performante, ce intampina si satisfac cerintele si exigentele clientilor in ceea ce priveste confortul, usurinta in exploatare si nu in ultimul rand economia de energie.

Aceasta misiune este sustinuta cu succes de pregatirea si experienta specialistilor nostri in domeniul proiectarii si executiei instalatiilor complexe pentru cladiri civile si industriale. Domeniile de competenta ale specialistilor firmei noastre acopera atat instalatiile HVAC, cele sanitare (alimentari cu apa si canalizari interioare si exterioare, prevenire si stingere incendiu), instalatii electrice pentru curenti tari si curenti slabi, cat si instalatiile de forta si automatizari complexe pentru utilaje.

 

 

O carte de vizita care sustine calitatea efortului depus de firma noastra de-a lungul celor 10 ani de existenta, sunt lucrarile cuprinse in portofoliul nostru, pe care cu mandrie le prezentam la capitolul referinte.

 

‚Äč